top of page

Clitoral Shop

Clitoral, the most known and talked about Pleasure Point, and not for nothing. This baby can bring everyone to another universe. The word “clitoris” comes from ancient Greek and means “key”. 🔑But did you know that only a very small part of the clitoris is visible? It extends between 7 and 8 centimeters (or 3 inches) into the vagina. Funny fact the clitoris is the only organ in your body purely designed for pleasure.

Our investigation has lead us to different techniques and types of products that stimulate this Pleasure Point. Scroll down and find the best Clitoral stimulators. Do you have a product suggestion? Please let us know and chat with us.
 

Clitoris stimuleren

Bovenaan deze pagina hebben we al een korte uitleg gegeven over de clitoris. Maar hoe stimuleer je deze eigenlijk? Hierover hebben we uren gesproken met ons panel van vrouwen en we kunnen er nog veel langer over praten. Het stimuleren van de clitoris kan op zoveel manieren en elke vrouw vind iets anders lekker. Daar bovenop komt nog dat er duizenden verschillende sextoys en clitoris stimulators zijn waar je uit kan kiezen. Bij Plural Pleasure helpen we je hiermee. Veel clitoris stimulators doen namelijk precies hetzelfde alleen hebben ze een andere vorm of een ander kleurtje. Samen met ons panel van vrouwen zorgen we ervoor dat we de clitoris stimulators aanbieden die echt doen wat ze zeggen en die vanwege een speciale eigenschap in onze collectie zitten. 

 

Vibrator

De vibo, fibrator, viberator, vribrator, vibra tor, vibovriend of gewoon ouderwets je vibrator is de meest gebruikte sextoy voor de clitoris. Een vibrator is een vibrerende sextoy die je over het hele lichaam kan gebruiken, tijdens het masturberen of samen met je partner. 

 

Welke vibrator moet ik kopen of wat is de beste vibrator?

Als je een vibrator voor je clitoris wil kopen is het belangrijk om te bedenken wat je fijn lijkt, wanneer je deze zou willen gebruiken en hoe je deze zou willen gebruiken. Ondanks dat veel vibrators op elkaar lijken hebben alle Plural Pleasure vibrators hun eigen specifieke eigenschappen. 

 

Ben je bijvoorbeeld een beginner en ben je opzoek naar je eerste vibrator dan kan je het beste met een kleine vibrator beginnen die verschillende standen heeft. De Kamini zou dan een perfecte optie zijn, die is namelijk ook makkelijk mee te nemen op vakantie.

 

Maar ben je meer gevorderd en op zoek naar wat anders dan is onze Aletta echt een must. Door de luchtdruk techniek geeft Aletta een heel ander gevoel, de eerste keer kan je het zelfs als heftig ervaren maar daarna wil je nooit meer anders. 

 

Daarnaast kan je nadenken over of je een oplaadbare vibrator wil of met batterijen of misschien ben je opzoek naar een vibrator voor in bad? Dan kan je het beste een 100% waterdichte vibrator kiezen zoals onze L’Eve. Let trouwens op dat sommige sextoys spatwaterdicht zijn, hiermee kan je niet in bad.

 

Welke nieuwe vibrator je ook zoekt, bij Plural Pleasure hebben we er zeker één voor je. Een echte “beste vibrator” is er dus eigenlijk niet, dit is afhankelijk van wat je lekker vindt en waar je naar op zoek bent. Zit jouw vibrator er echt niet tussen, stuur ons dan een berichtje zodat we kunnen bekijken of we je suggestie aan onze collectie kunnen toevoegen. 

 

Plural Pleasure vibrators

Normale vibrator; gewoon een vibrator die doet wat die moet doen. Samen met seksuologe Eveline Stallaart hebben we de L’Eve op de markt gebracht. De L’Eve is perfect voor beginners doordat deze vibrator over het hele oppervlakte trilt, de vorm van de vagina volgt, zacht aanvoelt en waterdicht is. Daarnaast herken je de L’Eve niet meteen als vibrator dus als die op je nachtkastje blijft liggen is dat niet erg ;). Dus als je een eerste vibrator gaat kopen, dan is dit een goede optie.

 

Luchtdruk vibrator; de techniek om luchtdruk te gebruiken in een sextoy is nog relatief nieuw. Door middel van pulserende luchtdruk golven gaat je clitoris naar de zevende hemel. De Aletta is een luchtdruk vibrator, pas wel op want na één keer gebruiken wil je niet anders meer.

 

Wand massager; de van origine massagestaaf is echt een must-have voor elke vrouw. Onze wand vibrator, Oku, heeft een wat sterkere motor dan andere vibrators en een grote trillende kop. Doordat er een grote kop op zit is die makkelijk in gebruik, ook voor je partner om jou te plezieren.  

 

Clitoris vibrator; dit is een type vibrator die speciaal ontworpen is voor op de clitoris. Onze Aletta, de luchtdruk vibrator, is hier een goed voorbeeld van. Er zijn veel vrouwen die alleen klaar kunnen komen door een clitoris stimulator. Eigenlijk kan je alles dat trilt op je clitoris zetten, maar bepaalde sekstoys zijn door de vorm en intensiteit prettiger om als clitoris stimulator te gebruiken. Naast de Aletta zijn de OKU wand vibrator en Kamini bullet vibrtaor goede opties. 

 

Koppel vibrator; onze collectie bestaat eigenlijk alleen uit sextoys voor vrouwen. Maar er moet natuurlijk altijd een uitzondering zijn. Voor ons is dit de Double Trouble. Een koppel vibrator is een vibrator die je samen met je partner kan gebruiken en waar je beide tegelijkertijd plezier van kan hebben. 

 

Mini vibrator; ook wel bullet vibrator of lipstick vibrator genoemd. Dit kleine krachtpatsertje kan goed mee op reis of in je handtas voor onderweg ;). De Kamini is onze “no nonsense” bullet vibrator.

 

Waterdichte vibrator; de perfecte vibrator voor in bad, onder de douche of in het zwembad ;). Bij Plural Pleasure zijn hiervoor de beste opties: OKU, L’Eve of de Kamini.

bottom of page