top of page

De eerste keer sextoys gebruiken...

Updated: Jul 8, 2020

“Waar bent u precies naar op zoek?” vroeg de verkoopster mij een kleine vijf minuten nadat ik een seksshop was binnen gelopen. Uhm, ja naar welke sextoys was ik eigenlijk op zoek? Een vibrator dat was zeker, maar verder had ik me er nog niet echt verdiept. Na vingers, piemels, elektrische tandenborstels, komkommers, winterpenen, de stofzuigermond met een condoom eromheen, de douchekop, de achterkant van mijn haarborstel en andere huishoudelijke voorwerpen was het vijf jaar geleden tijd geworden voor mij om mijn eerste sextoys, een vibrator te kopen.


In de winkel heb ik me laten overtuigen om een klassieke G-spot stimulerende vibrator te kopen. Ik had de sextoys een week voordat ik mijn toenmalige lief zag gekocht en hem gevraagd of hij mij er de eerste keer mee wilde penetreren. Het had hem verbaasd dat ik nog geen sextoys had. Daar waar mijn seksuele drift normaal als ongeduldig valt te omschrijven, was ik met mijn eerste vibrator zeldzaam geduldig. Terwijl mijn lief nonchalant het doosje van het volwassen speelgoed opende, begonnen mijn hersenen zich als een paringsdans in beweging te zetten waarbij er steeds meer vragen ontstonden. ‘Zou dat ding er wel helemaal in passen? Wat als ik niet nat genoeg werd? Hoe zou het voelen? Moest ik ervan uitgaan dat het voelde als partner sex? Wat als…?’


“Ben je er klaar voor schatje?”, vroeg mijn vriend met een ondeugende twinkeling in zijn ogen. Met enige twijfel in mijn stem antwoordde ik “Ja..”. Het speeltje gleed al naar binnen terwijl ik het zei. Met de bewegingen van de hand van mijn vriend en de verschillende vibratiestandjes, overviel de ontspanning me en begon ik te genieten. Daar lag ik, kronkelend op het bed, zo opgaand in het genot dat deze eerste vibrator me gaf, dat ik niet eens bewust was van het feit dat ik me in verschillende standjes bewoog. Het tweede en derde hoogtepunt volgde kort nadat de eerste als een explosie had plaatsgevonden. Wat zijn sextoys toch heerlijk dacht ik.


Na het vertrek van mijn vriend speelde ik voor de tweede keer met mijn nieuwe paarse vriendje. Deze vibrator had iets in mij aangewakkerd. Het was voor mij geen vervanging voor partnerseks. Het was niet beter of slechter. Het was anders. Het was iets waarmee ik mezelf en mijn seksualiteit in de tijd die volgde op een andere manier ontwikkelde. Mijn vibrator werd mijn dagelijkse date voor het slapen gaan. Ik experimenteerde er zonder gêne op los. Soms bleef het naast me in bed liggen om me te vergezellen als ik ‘s nachts wakker werd, soms koesterde ik mijn genotsbrenger in het nachtkastje. Maar zeker was en is dat sextoys na verloop van tijd niet meer weg te denken waren uit mijn leven.


Steeds vaker begon ik te denken ‘straks mag ik weer’. Ik begon te kicken op het klaarkomen door mijn luststiller, zeker nadat ik had ontdekt dat ik het ook lekker vond om mijn clitoris er mee te stimuleren. De voorkeur voor clitorale stimulatie schijnt heel normaal te zijn. Ik vermoed dat dit komt omdat penetratie toch echt anders voelt met een sextoy dan met een partner. Plus dat wij vrouwen over het algemeen gemakkelijker en sneller klaar komen bij clitorale stimulatie.


Vroeger was ik bang dat anderen het getril van de vibrator zouden horen. Maar in de praktijk waren het toch mijn nachtelijke (genots)kreten die mijn buurman deden vragen of alles wel goed ging. Oeps!


Mijn vibrator is mijn maatje geworden. Hij is er altijd voor mij. Nooit een nee. Nooit geen zin. Met garantie op orgasmes. Het is mijn legitieme fuck buddy geworden door de fases van single, monogaam en polyamoureus zijn heen. Een relatie zonder argwaan. Een relatie gebaseerd op oneindig veel lust. Een relatie als ode aan mijn eigen seksualiteit. Lange leven sextoys!

by @wilddesires_official

101 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page